Werkwijze


Doelgericht werken


Oplossingen die zich bewijzen

Het bouwen van een website of een applicatie is misschien eenmalig maar het is vrijwel altijd de bedoeling dat de software gedurende meerdere jaren wordt gebruikt. Daar is de businesscase op gebaseerd. Daarom is het belangrijk om oplossingen te ontwikkelen die van hoge kwaliteit zijn en die makkelijk kunnen worden onderhouden en aangepast. Veel van onze websites en maatwerk software wordt ingezet als onderdeel van een primair proces zoals sales (inbound marketing), het leveren van een dienst of het verlenen van service. De impact op de bedrijfsvoering is daarmee significant. Het resultaat moet daarom wel in één keer goed zijn. Bij Phoundry begrijpen wij dat. Daarom hanteren wij voor elk project een paar basisregels:

  • We beginnen pas met een project als we zeker weten dat we je begrijpen.
  • We maken de doelstellingen concreet.
  • Onze werkwijze is transparant. Jij blijft in controle, daarom verdelen elk project in fasen en ondersteunen we je bij de besluitvorming.
  • We leveren niet alleen creatie en techniek maar denken met je mee van het begin tot het einde zodat u zeker bent van een goed resultaat.
  • Kwaliteit staat voorop in alle aspecten van onze bedrijfsvoering, van het eerste salescontact tot en met de nazorg in de gebruiksfase.

Resultaat telt

Resultaat staat voorop bij Phoundry. We vinden het belangrijk dat onze service bijdraagt aan het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen. Dat is ons bestaansrecht. Daarom werken wij graag met je samen als team. Jij hebt specifieke kennis over jouw businessmodel, branche en producten. Phoundry heeft de specialisten om dit te vertalen naar scorende communicatie en effectieve technologie, online én offline. Samen bepalen we de aanvliegroute. En ook over kosten zijn wij transparant; jouw investering moet zich immers binnen afzienbare tijd terug verdienen.
Onze aanpak is grondig. Al vanaf de eerste ontmoeting merkt je het verschil. Wilt je meer weten? Nodig ons uit voor een vrijblijvende kennismaking.

Zij gebruiken onze technologie

Nederlands