Over ons

Uw succesvolle project begint bij Phoundry

Een succesvol project begint met een helder doel en duidelijke afspraken over planning en kosten. Dat lijkt een open deur, maar vaak komen klanten bij ons met een vraag die nog veel ruimte laat voor intepretatie. Voordat onze designers en engineers aan het werk gaan, maken we daarom eerst uw verwachtingen concreet en expliciet. We spreken met u over commerciele of business aspecten maar ook over creatieve facetten zoals vorm en kleur. Pas dan gaan we voor u aan de slag.
Afhankelijk van uw vraag ontwikkelen we een concept, maken we een webdesign of bouwen we een (mobiele) aplicatie. Uw business doel is daarbij steeds het uitgangspunt dat iedereen in het team voor ogen heeft. Ons commitment is er samen voor te zorgen dat uw project een succes wordt. Of uw project groot of klein is, u kunt er altijd op vertrouwen dat het door ons met zorg wordt uitgevoerd. Dat geldt ook voor de nazorg en het onderhoud.

Succes meetbaar maken

Het team van Phoundry bestaat uit ervaren online specialisten die oog hebben voor uw business. Onze voorliefde voor internet technologie gaat samen met een oprechte belangstelling voor uw zakelijke uitdagingen en doelen. Kernwoord in onze bedrijfsfilosofie is aandacht. Communicatie is wellicht één van de meest kritische succesfactoren voor een internet project. Aandacht vertaalt zich bij ons door goed luisteren en controleren of we u echt hebben begrepen.
Wilt u uw klanten meer service bieden met een app? Zoekt u naar manieren om meer kandidaten te bereiken voor uw vacatures? Of vraagt uw salesafdeling om meer leads? In alle gevallen kunnen we de doelstellingen concreet en dus meetbaar maken. Wilt u meer weten over de haalbaarheid van uw project? Wij denken graag met u mee en kunnen u desgewenst adviseren over realistische doelen en te verwachten kosten.

Nederlands