Webdesign

Illustratie concept en design dienst phoundry

Onderscheidend design

Elk bedrijf is anders. Zoals jouw bedrijf is er geen ander en daarom verdiend jouw bedrijf ook een eigen herkenbaar gezicht. Een onderscheidend design waarmee je al jouw uitingen op een unieke manier kunt vormgeven.

Creatief en responsive

Voor onze designers en strategie experts is het elke keer weer een uitdaging om een design te maken dat aansluit bij jouw behoefte en net dat beetje meer biedt. We spelen in op de laatste ontwikkelingen in design en betrekken daarbij ook technische innovaties als deze jouw idee kunnen versterken. We ontwikkelen voor alle devices en schermformaten daardoor komt jouw idee altijd goed tot zijn recht. We noemen dat responsive design

Persuasive

Jouw website of e-mail campagne heeft als doel om jouw klant of prospect tot gewenst gedrag te bewegen. Dat gedrag kan bijvoorbeeld bestaan uit het aanvragen van een witepaper, een formulier invullen of een aankoop te doen. De eisen die worden gesteld aan het webdesign verschillen afhankelijk van de vraagstelling, de doelgroep en de aard van de website of applicatie.

Verleiden is een kunst. Dat geldt zeker ook voor online verleiden. Door gebruik te maken van kennis over psychologie en usability maken wij persuasive webdesigns. Deze designs zorgen voor websites die bezoekers uitnodigen tot de gewenste actie en uitblinken door hoge conversieratio’s.

Ons designteam staat voor je klaar

Phoundry heeft een eigen designteam in huis. Wij ontwerpen op uw verzoek een nieuwe website, templates voor e-mail marketing of welke designopdracht je voor ons in gedachten heeft.

Nederlands