Online Magazine App

Online Magazine App afbeelding - De online magazine app is een product van Phoundry

Interactief hulpmiddel bij relatiemanagement

Naast e-mail marketing m het contact met jouw klant of prospect te onderhouden biedt Phoundry nu een nieuw kanaal: het online relatiemagazine. Onze Online Magazine App is een nieuwe SAAS-dienst die het mogelijk maakt om heel eenvoudig jouw eigen online tijdschrift te lanceren.

Hoe werkt het?

Het Online Magazine wordt voor jouw bedrijf op maat gemaakt en voorzien van templates. Daardoor hoef je geen kennis te hebben van ingewikkelde opmaak software. Als je beschikt over een vlotte ‘pen’ en geschikt beeldmateriaal kun je heel snel en gemakkelijk een tijdschrift samenstellen. Gewoon op de eigen computer. Handig voor een personeelsmagazine of klantenmagazine.

Iedereen die handig is met de computer en beetje gevoel heeft voor design kan dankzij deze templates zelf eenvoudig een eigen tijdschrift maken.

Om het tijdschrift te kunnen lezen kan jouw klant of prospect de app downladen in de appstore. De app kan de naam dragen van jouw bedrijf of dienst. En elke keer als er een nieuwe editie uitkomt van jouw magazine dan krijgen de jouw abonnees automatisch een push-notifcatie. Ze kunnen het magazine dan meteen lezen of dit later doen. Zolang de app niet is geopend blijft de notificatie staan. Oude magazines blijven ook bewaard, dus heeft jouw abonnee een editie gemist dan kan hij die altijd later teruglezen.

Personalisatie

Het magazine is zo ontworpen dat er ook personalisatie kan plaatsvinden. Aan de hand van een database met klantinformatie kan dit volledig automatisch plaatsvinden.

De voordelen op een rij

Jouw voordelen:

  • Geen investering nodig in het ontwikkelen van een app
  • Er is geen kennis of vaardigheden nodig van ingewikkelde opmaakprogramma’s.
  • Jouw lezers krijgen de gebruikservaring van een prachtig glossy magazine in de vorm van een interactieve app,
  • Compleet met video’s, reactieformulieren en integratie naar de sociale media.
  • Het magazine kan ook op een desktop gelezen worden.

Contentproductie

Vind je het moeilijk om content te maken? Vraag ons naar de mogelijkheden om je te helpen.

Nederlands