Integratievraagstukken

Integratie vraagstukken

Als gebruiker van technologie zijn we er aan gewend geraakt dat alle informatie online beschikbaar is. Onze documenten delen realtime we met collega’s in andere locaties, parkeren doen we met een app op de smartphone en met dezelfde smartphone vinden we de dichtstbijzijnde laadpaal voor onze electrische auto. Als we online een stofzuiger kopen kunnen we zien hoeveel stofzuigers de winkel nog op voorraad heeft en wanneer hij kan worden bezorgd.

Toch is het minder vanzelfsprekend als het lijkt. Applicaties moeten vaker met elkaar communiceren om de voor de bedrijfsvoering benodigde informatie beschikbaar te maken. Gelukkig zorgen moderne software architecturen er voor dat het makkelijker wordt om systemen te koppelen. Dat kunnen applicaties zijn binnen een organisatie maar het kan ook gaan om externe- of cloudapplicaties.

Het koppelen van applicaties blijft een zorgvuldig karwei. Afhankelijk van de aard en de complexiteit van de systemen kan het maken van een integratie eenvoudig of juist complex zijn.

De specialisten van Phoundry hebben veel ervaring met het koppelen van systemen. Voorbeelden zijn het koppelen van een website aan een ledenbestand, het integreren van een productdatabase a in een website en het ontsluiten van CRM-applicaties zoals bijvoorbeeld SalesForce naar een website.

Phoundry helpt organisaties haar doelen te bereiken door integratie-vraagstukken snel en betrouwbaar op te lossen. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Nederlands